Complex Systems Engineering & Management – TU Delft (2023/2024)

Fatima

Duurzaamheid is sinds jongs af aan een interessant onderwerp voor mij geweest. Het is van cruciaal belang voor het welzijn van onze planeet en de toekomstige generaties. Tevens vertegenwoordigt het een langetermijnvisie voor onze samenleving. Vandaar dat ik het belangrijk vond om mijn interesse in duurzaamheid en mijn bewustheid van de essentie hiervan mee te nemen in mijn vervolgcarrière, om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de bredere gemeenschap.

Tijdens mijn bachelor Technische Bestuurskunde heb ik daarom voor de specialisatie Energie & Industrie gekozen. Ik heb hier erg veel kennis op kunnen doen met betrekking tot de energiesector en duurzaamheid, waardoor mijn passie voor dit onderwerp nog meer is aangewakkerd. Dit heeft voor mij tot de keuze geleid om tijdens mijn master, Complex Systems Engineering & Management, een soortgelijke specialisatie te volgen. 

Met mijn deelname aan de 9e lichting van Energietalenten hoop ik mijn netwerk te kunnen verbreden met medestudenten die willen bijdragen aan een duurzamere energievoorziening. Daarnaast hoop ik met deze rol ook toekomstige studenten te kunnen inspireren over duurzaamheid en de essentie hiervan.