Sustainable Energy Technology – TU Eindhoven (2019/2020)

Jaap

Hallo, leuk dat je benieuwd bent naar de CETT! Mijn naam is Jaap en ik behoor tot lichting 5 van de CETT-gemeenschap. Na een zorgeloze jeugd in het pittoreske Soest ben ik naar Eindhoven afgereisd om Scheikundige Technologie te studeren. Hierbij heb ik een minor onderwijskunde gevolgd om mijn kennis en  enthousiasme door te geven aan middelbare scholieren, zeker omdat zij in de toekomst hard nodig zijn in de techniek en de energietransitie. Naast mijn studie voetbal en squash ik graag en lees ik graag. Na dit Bachelorprogramma merkte ik dat ik meer geïnteresseerd ben in hoe chemie zich weerhoudt op het systeem en de maatschappij en wisselde ik naar SET en sloot ik mij aan bij CETT. Bij CETT zie ik een gedreven groep studenten met een vergelijkbare interesse die zichzelf oprecht zien als ambassadeur van de energietransitie, voor deze en volgende generaties. Dit geeft enorm veel energie om bij te dragen aan de energietransitie en mijn netwerk van energieprofessionals te vergroten. De verschillende studieachtergronden en interesses vullen elkaar mooi aan en dit stimuleert ons om de transitie te versnellen de komende jaren!