Complex System Engineering and Management – TU Delft (2023/2024)

Jula

Hi! Mijn naam is Jula, ik ben 23 jaar en woon in Delft.

Tijdens mijn bachelor Technische Bestuurskunde aan de TU Delft heb ik mijn twee favoriete interesses ontwikkeld: duurzaamheid en energie. Aangezien deze goed samen komen bij Energietalenten, kijk ik uit naar de komende twee jaar om deel uit te maken van de 9e lichting!

Naast mijn bachelor heb ik me ook altijd erg enthousiast ingezet om samen met medestudenten te werken aan de energietransitie. Zo heb ik bijvoorbeeld in 2021 via de organisatie Students4Sustainability met vijf anderen een symposium georganiseerd waarbij meer dan 1000 studenten aan het denken werden gezet over hun rol in een duurzame toekomst. Ook ben ik betrokken geweest bij een opdracht voor duurzame verpakking tijdens mijn stage bij Imagine, een digitale consultancy.

Op dit moment ben ik bezig met mijn master Complex Systems Engineering & Management in Delft met een focus op Energie & Industrie. Naast Energietalenten houd ik me de komende maanden bezig met een onderzoeksproject voor Hydrex naar hotspots, binnen de industriële sector, die veel schadelijke stoffen lozen op het Maasstroomgebied.

Ten slotte vind ik weinig dingen leuker dan hardlopen of wielrennen. Deze zomer ben ik met 30 medestudenten van Frankrijk naar Nederland gefietst voor het goede doel. Mijn volgende doel: de marathon van Rotterdam!