Complex Systems Engineering & Management – TU Delft (2022/2023)

Laura

Hoi! Ik ben Laura en ik behoor tot de 8e lichting van Energietalenten. Ik ben 24 jaar en woon in Delft.

Tijdens mijn bachelor Technische Bestuurskunde ontwikkelde ik een grote passie voor de energiesector. Ik vind de energietransitie een enorm interessant vraagstuk vanwege de mogelijkheid tot innovatie en de kansen die het biedt. De energietransitie wordt niet voor niets door sommigen als de nieuwe technologische revolutie gezien.

Daarnaast speelt mijn persoonlijke ambitie voor een duurzamere toekomst een grote rol. Een andere grote passie van mij is reizen. Waarbij mijn reizen door andere landen mij steeds weer het belang van de energietransitie laat inzien. De effecten van klimaatverandering is op veel plekken goed zichtbaar voor zowel de lokale bevolking, de vegetatie en de dieren. Hierdoor wil ik mij graag inzetten voor het tegengaan van klimaatverandering door bij te dragen aan de energietransitie.

Ik begin dit jaar aan de master Complex System Engineering & Management aan de TU Delft waarbij ik de energie track ga volgen. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van de energietalenten community!