EQUANS neemt de leiding in duurzame verandering. Dit doen we door bedrijven, lokale overheden én consumenten CO₂ neutrale oplossingen als dienst aan te bieden. EQUANS is energieleverancier en de grootste technische dienstverlener van Nederland. Met de missie ‘zero-carbon as a service’ heeft EQUANS de ambitie om in meer dan 70 landen leidend in de energietransitie te zijn en onze klanten hierin te helpen. Zo kunnen we als bedrijf écht impact maken.

EQUANS

EQUANS is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. EQUANS Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep en is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

Duurzame verandering

Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren.
Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij EQUANS ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt

Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Klik op de volgende link voor meer informatie over EQUANS: https://www.youtube.com/watch?v=PiKN0hvvxps

EQUANS voor jou als student/starter:

Of je nu technisch specialist bent en je vakinhoudelijk wilt verdiepen, of jezelf via ons Management Traineeship in een leidinggevende rol wilt ontwikkelen: binnen onze veelzijdige organisatie kies je zelf welke kant je op wilt. EQUANS is groot maar persoonlijk, internationaal en toch dichtbij. Heb jij een passie voor techniek en de drive om het beste uit jezelf te halen? Ontdek dan hoe ver jij kunt komen!