SPIE helpt met het faciliteren van de energietransitie. We bieden innovatieve en duurzame oplossingen voor onder andere: transmissienetwerken (hoogspanningsstations en -lijnen), middenspanningsinstallaties, distributienetwerken, windenergieparken en zonne-energieparken.
ONTWIKKELEN, LEREN & GROEIEN

Dat jij jezelf kunt ontwikkelen, vinden we belangrijk bij SPIE. Als jij groeit, groeit SPIE namelijk ook. Daarom kijken we samen met onze medewerkers waar hun ontwikkelmogelijkheden liggen en hoe zij verder door kunnen groeien. Onze eigen SPIE Academy speelt daarin een belangrijke rol. Zo bieden we verschillende trainingen aan aan onze medewerkers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, technische vaardigheden en veiligheid. Een groot deel van deze trainingen wordt zelfs verzorgd door onze eigen experts!

Naast het trainingsaanbod van de SPIE Academy bieden we onze medewerkers ook nog een groot aantal e-learnings aan, zodat zij waar en wanneer ze willen bezig kunnen zijn met hun eigen ontwikkeling.

JONG TALENT

We vinden het niet alleen belangrijk dat onze collega’s de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen, ook vinden we het belangrijk dat leerlingen, studenten en starters de kans geboden worden om bij SPIE de eerste fundamenten voor hun toekomst in de werkende wereld te leggen.

Stages
Voor leerlingen die een mbo-, hbo- of wo- opleiding volgen, bieden we volop stageplaatsen aan. Ben je benieuwd hoe het is om in een bedrijf als SPIE te werken, dan is een stage bij ons misschien wel iets voor jou.
Al onze stages zijn te vinden op Stagemarkt.

Traineeships
Voor starters met een technische hbo- of wo-opleiding, bieden we ook traineeships aan. In deze traineeships krijg jij in twee jaar de kans om het maximale uit jezelf te halen.

 Technisch Management Traineeship (wo)
 VONK traineeship (hbo)