De energietransitie is in volle gang en Talent voor Transitie gelooft dat het sneller kan en moet. Wij verbinden jong talent aan elkaar én aan toonaangevende organisaties uit de energiesector. In onze learning community staat impact maken en leren centraal. Ons doel is om als community de energietransitie te versnellen en samen bij te dragen aan een fossielvrije samenleving.

Traineeship Energietransitie

Wij bieden een Ontwikkelprogramma aan waarin jonge professionals als Transitieversneller in twee jaar tijd aan de slag gaan met uitdagende opdrachten bij drie van onze partners (bijvoorbeeld Vattenfall, Schiphol Airport, TNO en de provincie Zuid-Holland). Op die manier ontwikkel jij je tot een ware professional met brede kennis en ervaring in de energietransitie. Naast je fulltime baan volg je als Transitieversneller het Ontwikkelprogramma, waarin je samen met jouw groep mede-versnellers werkt aan persoonlijke ontwikkeling, energie inhoudelijke kennis en managementvaardigheden. Gedurende het gehele programma is er intensieve begeleiding zodat je niks tekortkomt!

Wat biedt ons Ontwikkelprogramma jou?

  • Kans om te werken in organisaties in verschillende rollen in de energietransitie, zoals een business analist, onderzoeker, consultant of een project engineer
  • Een jonge dynamische community met verschillende achtergronden
  • Ontwikkelen van jouw vaardigheden aan de hand van concrete energieprojecten
  • Ondersteuning in persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Flexibel startmoment en locaties door het hele land

Sluit je aan bij onze community als Transitieversneller!

Als Transitieversneller bij Talent voor Transitie maak je impact door duurzame projecten te realiseren en/of complexe energievraagstukken op te lossen bij onze partners. Je bent een starter op je markt en hebt de ambitie om een positieve impact te maken in de energietransitie. Bij ons groei je uit tot een allround expert en ontdek je de dynamische wereld van de energietransitie. Met het Ontwikkelprogramma richt je je op vier pijlers, namelijk: energiekennis opbouwen, veranderen en experimenten op het gebied van (project)management, leren impact te hebben en het bouwen van coalities met belanghebbenden.

Daarnaast heb je toegang tot inspirerende bijeenkomsten, gave evenementen, masterclasses, onze eigen Energiekennisdagen en al onze andere activiteiten binnen onze community!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer via onze website: https://www.talentvoortransitie.nl/

Nog vragen? Neem contact met ons op!
Mail: meltem.caliskan@talentvoortransitie.nl

Bel: 088 130 75 30.