Partners

De Community of Energy Top Talents is een groep van enthousiaste en gemotiveerde studenten die affiniteit hebben met de energietransitie. Deze energietransitie vraagt samenwerking op verschillende schaalgroottes en tussen verschillende disciplines die betrokken zijn bij deze transitie. Op de energiemarkt werken energieproducten, netwerkbeheerders, distributeurs en leveranciers nauw samen om consumenten van zo duurzaam mogelijke energiedragers te voorzien. In ons netwerk is de industrie vertegenwoordigd door de bedrijven Alliander, Enexis, Engie, Nogepa, Nuon, Stedin en Tennet. Daarnaast is het ontwikkelprogramma Talent voor Transitie aangesloten bij ons netwerk.

Als onderdeel van onze community krijg je de kans om kennis te maken met alle betrokken partijen, om zo een beter beeld te krijgen van de energiesector. Zo worden elk jaar inhousedagen georganiseerd bij de partners. Tijdens deze dagen krijg je de kans om een kijkje in de keuken te nemen en te werken aan sectorspecifieke vraagstukken die vragen om creatieve oplossingen! Wil je meer weten over onze partners? Klik dan op de desbetreffende logo’s hieronder!

Universiteiten

Alle CETT studenten komende van verschillende universiteiten verspreid over het land. Hier volgen de studenten een masteropleiding gerelateerd aan het onderwerp energie en/of duurzame ontwikkeling. Al deze verschillende opleidingen zorgen samen voor een interessante mix aan invalshoeken. De huidige lichtingen studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen, Universiteit Twente, Universiteit Utrecht, TU Delft of TU Eindhoven. Studenten van andere universiteiten kunnen zich echter ook aansluiten bij de CETT!

Topsector Energie en O&O

De Topsector Energie, sponsor en initiatiefnemer van het programma, speelt een verbindende rol. Ten slotte biedt het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O) financiële steun om talent binnen de energiesector te bevorderen.