Electrical Engineering – TU Delft (2022/2023)

Bonne

Hoi, Ik ben Bonne, 21 jaar. Ik kom van België en heb 4 jaar geleden gekozen om Electrical Engineering te studeren aan de TU Delft. Het dynamische, toegepaste, projectmatige teamworkaspect en de innovatieve benadering wat betreft hernieuwbare energie spraken mij enorm aan. Ik ben enorm blij met deze keuze en wil als toekomstig ingenieur zoveel mogelijk impact creëren om de wereld circulair en CO2-neutraal te maken.

Onze elektrische infrastructuur moet zodanig veranderen dat oude opwekking en transport van energie wordt vervangen door een slimme en aanpasbare elektriciteitsinfrastructuur met oog voor duurzaamheid. Met m’n master Electrical Power Engineering leer ik hier meer over zodat ik dit later kan toepassen in de bedrijfswereld. Bij Energietalenten zal ik kennis maken met deze bedrijven, de nieuwe generaties informeren over de uitdagingen en hen ook enthousiast maken om zelf ook in de technische sector te stappen.

Ik kijk er naar uit dat ik me kan aansluiten bij de energietalenten community om samen te debateren en de jeugd te enthousiasmeren voor de energietransitie!