Partner worden

Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven die onze visie op de energietransitie delen en ons netwerk kunnen versterken! Geïnteresseerd om je aan te sluiten als partner van Energietalenten? Neem contact op via operaties@energietalenten.nl.

Wie zijn wij?
Wij zijn een hechte gemeenschap van ambitieuze topstudenten en young professionals en werken samen met 5 universiteiten en bedrijven uit de Nederlandse energiesector. De gedeelde interesse en passie voor de energietransitie is wat ons samen én verder brengt. De studenten hebben verschillende achtergronden, maar hebben gemeen dat zij allen een technische masteropleiding doen in de richting van energie, duurzaamheid en/of innovatie.
 
Wat doen wij?
De belangrijkste activiteiten van de studenten zijn het geven van gastlessen op middelbare scholen over de toekomst van (duurzame) energie en het deelnemen aan door onze partnerbedrijven georganiseerde inhousedagen en excursies. Zo hebben we de afgelopen jaren duizenden leerlingen bereikt via onze gastlessen door zowel digitaal als fysiek gastlessen te verzorgen door heel Nederland. In samenwerking met de bedrijven hebben we bijvoorbeeld een energiecentrale bezocht, een digitale rondleiding gekregen door het transformatorstation van de toekomst en verschillende uitdagende vraagstukken behandeld die relevant waren voor de bedrijven.
 
Waar zijn we naar op zoek? 
Wij zijn op zoek naar bedrijven en organisaties die zich in willen zetten voor de duurzame energietransitie. Onze partners zijn op zoek naar mensen en studenten die kritisch zijn en kennis hebben over de energietransitie, zien personeel als key asset en hebben er middelen voor over om ambitieuze studenten aan te trekken.
 
Wat kunnen wij voor jullie betekenen?
Elke partner wordt jaarlijks bezocht door de Energietalenten, wat voor het bedrijf de mogelijkheid biedt om de studenten en hun talenten beter te leren kennen en de Energietalenten in staat stelt om kennis te maken met het bedrijf, de cultuur en de carrièremogelijkheden. Bovendien ben je als partner van Energietalenten jaarlijks betrokken bij de selectie van de nieuwe lichting masterstudenten. Daarnaast inspireren en activeren wij via gastlessen de nieuwe generatie voor een actieve rol in de energietransitie waar uw bedrijf zich dagelijks voor inzet.