Sustainable Energy Technology – TU Delft (2021/2022)

Isabel

Mijn naam is Isabel en ik ben 23 jaar oud. Na mijn bachelor Technische Natuurkunde aan de TU Delft stond ik voor de keuze welke master ik wilde gaan doen, welke kant wilde ik vanaf nu op? Tijdens mijn bachelor was mijn interesse in duurzame energie en de energietransitie al aangewakkerd, mede door mijn eindproject in het verbeteren van lithium-ionen batterijen met een siliconen anode. Door mijn stage bij Ventolines,  een dienstverlener in de duurzame energie, bij een groot opslagproject, is mijn interesse in duurzame energie alleen nog maar groter geworden. Dit alles heeft als gevolg dat ik per september 2021 begin aan de master Sustainable Energy Technology aan de TU Delft en deel uitmaak van de nieuwe lichting Energietalenten! Ook blijf ik werkzaam bij Ventolines als werkstudent gedurende mijn master, om mee te blijven werken aan het project. Ik kijk ernaar uit om bij Energietalenten samen met andere enthousiastelingen meer te leren over de energietransitie en hier zo mijn steentje aan bij te dragen, ook aan de jongere generaties middels gastlessen. Op naar een duurzame toekomst!