Complex System Engineering & Management – TU Delft (2023/2024)

Marijn

Hoi! Mijn naam is Marijn en ik ben 22 jaar. Na mijn bachelor Technische Bestuurskunde ga verder met de master Complex System Engineering & Management aan de TU Delft, waarbinnen ik de track ‘Energie & Industrie’ volg. Al voordat ik naar Delft kwam was ik erg geïnteresseerd in de energietransitie en duurzame energie. Ik heb er daarom ook voor gekozen om me hier zowel in mijn honoursprogramma als in mijn bachelor thesis op te focussen. Daarnaast heb ik 3 maanden stage gelopen bij Witteveen+Bos, waar ik in praktijk met meerdere energie gerelateerde projecten heb mogen meelopen.

Met trots mag ik zeggen dat in de 9e lichting energietalenten zit. Ik zie dit als een hele mooie kans om medestudenten met dezelfde passie, maar een andere achtergrond te leren kennen. Ook kijk ik er erg naar uit om meer te weten te komen over bedrijven die bezig zijn met de energietransitie. Samen met de andere energietalenten hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de energietransitie en andere hierover te enthousiasmeren!