HVC ondersteunt haar aandeelhouders om lokaal te verduurzamen via zonne- en windenergie, lokale warmte en geothermie. Duurzame energie  haalt HVC uit afval, biomassa, zon en wind. De geproduceerde energie leveren we aan gemeenten, waterschappen en particulieren. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van onze aandeelhouders. HVC zet zich in om zoveel mogelijk afval te scheiden zodat grondstoffen opnieuw kunnen worden gebruikt.

Ben jij een jong talent en op zoek naar een uitdagende stage of starters positie bij een innovatieve, duurzame organisatie? Kijk dan snel verder wat HVC jou te bieden heeft!

HVC vindt het aantrekken van jong talent belangrijk omdat jullie essentieel zijn in de transitie waar HVC voor staat. Namelijk een toekomst realiseren waarin we energie schoon opwekken en afval hergebruiken. Daarom starten wij al met het aanbieden van uitdagende afstudeeropdrachten binnen de diverse onderdelen van HVC. Ook starters krijgen volop kansen zichzelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Onze lijnen zijn kort, we luisteren naar ideeën en voeren deze ook uit. Jouw bijdrage doet er écht toe.