Elke dag 24/7 energie transporteren en ondertussen werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen pakken we ’m op. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. We werken elke dag knetterhard aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. En ondertussen werken we hard aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie. Genoeg te doen dus. Doe je mee?

Energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. Daarom werken we aan een duurzaam energiesysteem waarin steeds meer lokaal wordt opgewekt. Een systeem dat ook in de toekomst betrouwbaar en betaalbaar is. En dat we kunnen doorgeven van generatie op generatie. Wij zijn netbeheerder in het grootste deel van de Randstad, waaronder Den Haag, Utrecht, Rotterdam en het Rijnmond haven- en Botlekgebied. Drukke, stedelijke gebieden met complexe infrastructuur, waar de afhankelijkheid van energie groot is en energie altijd beschikbaar moet zijn. Om te wonen, werken en leven. Vandaag, en morgen. Daarnaast beheren we de energie-infrastructuur in de regio’s Kennemerland, Amstelland en Noordoost Friesland.

Genoeg te doen voor stagiairs en trainees

Dag en nacht zorgen wij, met ruim 3500 werknemers, dat het net blijft draaien. Van monteur tot communicatiemedewerker en van engineer tot riskanalist, iedereen draagt zijn steentje bij aan de energietransitie.

Als stagiair heb jij een frisse kijk op ons bedrijf. Tijdens je stage bij ons kun je dan ook je kennis vergroten en delen. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatieven en mooie ontwikkelkansen. Of je nu op zoek bent naar een afstudeerstage of meeloopstage. Voor stagiairs zijn er verschillende instroommomenten.

Ben je net klaar met je studie of ben je al een jaar aan het werk? Dan kom je in aanmerking voor ons talentenprogramma Toekomstmakers.  Met dit talentenprogramma Toekomstmakers gaan wij werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie. Tegelijkertijd vraagt de overgang naar duurzame energiebronnen (ofwel, de energietransitie) om flinke aanpassingen van ons energiesysteem. Dit vraagt om vernieuwende technieken, slimmer gebruik maken van de bestaande netten en data-gedreven werken.

Tijdens dit tweejarige programma krijg je een goed beeld van de energietransitie. Je ontdekt wat daar allemaal bij komt kijken én welke rol Stedin hierin pakt. Je werkt aan verschillende projecten waarin je direct het verschil kunt maken voor Stedin en de energietransitie. Het programma staat vooral in het teken van jou en jouw ontwikkeling. Je gaat aan de slag met een innovatief en uitdagend ontwikkelprogramma waarin je jezelf en de wereld binnen en buiten Stedin verder gaat ontdekken en ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar de vacatures en de stages die op dit moment open staan? Kijk dan op: werkenbijstedin.net . Liever eerst even bellen of mailen? Neem dan contact op met Carmen van Driel, Campus Recruiter, via 06-15364764 of stuur een mail naar carmen.vandriel@stedin.net