Sustainable Energy Technology – TU Eindhoven (2021/2022)

Pepijn

Sinds de middelbare school is de energietransitie een van mijn voornaamste interessegebieden. Na mijn bachelor Sustainable Innovation heb ik, de voor mij logische keuze, gemaakt om de master Sustainable Energy Technology te volgen. Omdat ik ook de praktische implicaties van de energietransitie wil ondervinden, heb ik besloten om aan de slag gaan bij een energieloket, zodat ik ook wat mee krijg van de implicaties van een complexe transitie als deze op lokaal niveau. Met trots kan ik zeggen dat ik onderdeel ben van de 7e lichting van Energietalenten, wat een prachtige mogelijkheid is om in contact te komen met mede master studenten, die allemaal willen bijdragen aan de transitie naar een duurzamere energievoorziening. Samen met de andere Energietalenten hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de energietransitie en daarnaast scholieren te enthousiasmeren om ook een rol te vervullen in de energietransitie.