RWE Generation NL is een van de grootste energieproducenten van Nederland.
Met gas, kolen en biomassa produceren wij in grote energiecentrales elektriciteit en warmte voor miljoenen huishoudens en bedrijven in Nederland. Door steenkool te vervangen door biomassa leveren wij een aanzienlijke bijdrage aan de energie- en klimaatdoelstellingen van Nederland en Europa.

Start je internationale carrière als Technisch Trainee bij een innovatieve organisatie die leidend is in energietransitie!

Dagelijks voorzien wij miljoenen huishoudens in Europa van veilige en betaalbare energie. Dit kan alleen met de hulp van gemotiveerde en productieve medewerkers. Voor ons internationale technisch traineeship zijn we op zoek naar een trainee voor in Eemshaven en trainees die zich ontwikkelen vanuit Geertruidenberg.

Technische leiders van de toekomst: ons internationale technisch traineeship

Binnen ons International Generation Trainee Programma werk je binnen een periode van 18 maanden aan drie uitdagende technische projecten, die elk een half jaar in beslag nemen. Dit doe je binnen bestaande energie(biomassa)centrales en ondersteunende afdelingen in Nederland en Duitsland. Je persoonlijke en technische ontwikkeling lopen als een rode draad door dit programma; trainingen en workshops zijn gericht op het vergroten van je netwerk in Nederland en Duitsland, en het verbeteren van je skills.

Your head is full of knowledge, our company full of challenges

Ons internationale programma is ideaal voor praktische specialisten die hun eigen pad willen creëren. Je denkt vernieuwend, hebt een eigen heldere visie en bent vastbesloten om snel nieuwe vaardigheden te leren. Jouw interesse gaat uit naar grote complexe installaties en je hebt interesse in bedrijfsprocessen. Met je uitstekende communicatieve vaardigheden en creatieve mind set vertaal je technische vraagstukken naar succesvolle en praktische oplossingen.

Onze ideale trainee:

bezit een afgerond hbo- of wo-diploma in een technische richting, zoals Electrical-, Mechanical-, Aerospace- of Chemical Engineering. Trainees met een master Systems & Control of Energy & Process Technology (of vergelijkbaar) worden in het bijzonder uitgenodigd om te reageren. – heeft maximaal 2 jaar werkervaring, maar wel de ambitie om uit te groeien tot technisch specialist(e) of leider; – spreekt en schrijft vloeiend Engels op een zakelijk niveau; – woont in de omgeving van Eemshaven/Geertruidenberg of is bereid te verhuizen. – We zien graag passie en ambitie om door te groeien bij onze trainees. Je hebt geen bezwaar om te reizen en op verschillende internationale power plants in Nederland en Duitsland te werken.

Solliciteren doe je zo

Barst jij van de ideeën en bevat jouw cv een interessant afstudeeronderwerp en nevenactiviteiten? Solliciteer direct door je cv en motivatie te sturen naar werkenbijrwegenerationnl@rwe.com t.a.v. Peter Dekkers (Trainee Coördinator).

 

Links

Jouw carrière bij RWE https://www.group.rwe/nl-NL/werken-bij-rwe/rwe-en-jouw-carrierestart

Werken bij RWE? www.werkenbijrwe.nl

De website van RWE www.rwe.com