Avinash Nayak

Avinash Nayak

Electrical Power Engineering – TU Delft (2018/2019)

Hallo, leuk dat jij door onze profielen leest. Ik ben Avinash en ik ben lid van de “Community” werkgroep van de 4e lichting van de CETT. Ik studeer momenteel Electrical Power Engineering met een specialisatie in hoogspanning op de TU Delft. Hiervoor heb ik mijn bachelor elektrotechniek afgesloten op de TU/e in mijn thuisstad Eindhoven.
Tijdens mijn studie Elektrotechniek heb ik gemerkt dat ik affiniteit heb met de Energie Transitie. Tijdens colleges wilde ik altijd meer weten over duurzame elektrische power systems. Ik was vooral nieuwsgierig over het maatschappelijke aspecten. Hiermee deed ik mee met diverse workshops en trainingen bij energiebedrijven om mijzelf beter in de energie toekomst te oriënteren om mijn visie realiteit te maken. Nu ben ik hier, samen met de toppers van CETT.
Nu hebben wij de verantwoordelijkheid om te zorgen voor de onze generaties.  Het gaat vooral over het inspireren over het toekomst, het belang van, en de mogelijkheden in de energiewereld onder scholieren. Ik hoop hierbij dat ik mijn steentje bijdraag en dat wij samen een rots neer leggen met onze inspirerende team. Verder hou ik van tijd doornemen met vrienden, koken, en muzieksystemen.